Recenze Exmark, Ferris, Dixie Chopper a Kubota Commercial Zero-Turn žací stroje


Mezi profesionály v oblasti péče o trávník a víkendovými experty se často diskutuje a často se diskutuje o tom, která nula je ve skutečnosti nejlepší. Témata takových rozhovorů vždy zahrnují rychlost, výkon, odolnost palubní desky, cenu a záruku. Zatímco většina větších značek na trhu vám řekne, že jsou „lídrem v oboru“, jen málo z nich má schopnost těchto čtyř značek skutečně být lídrem v oboru.

V jakémkoli významném americkém městě uvidíte, že každá z těchto značek je přepravována z dvora do dvora nebo pracuje správně nebo mediány. Jsou to jedny z nejsilnějších možností v tomto odvětví a víkendová hrací hračka pro ty, kteří v tomto odvětví nejsou.

Níže rozdělíme silné a slabé stránky každé značky na základě informací o modelu. Uvidíme také, jak si každý z jejich vlajkových modelů porovná, když se podíváme na jejich výkon, rychlost a záruku.

1. Dixie Chopper

Ve světě sekaček na trávu, zejména sekaček s nulovým poloměrem otáčení, není žádné jméno větší nebo se mu dostává větší pozornosti než u Dixie Chopper. Dixie Chopper, který je již dlouho známý jako jedna z nejsilnějších a nejrychlejších sekaček na trhu, je dnes silnější než kdy dříve.

Dixie Chopper začala jako první sekačka s nulovým poloměrem otáčení vyrobená pro komerční použití v roce 1980 v Indianě. Ve skutečnosti si zvykli na „prvenství“. V roce 1987 jako první začleňovali nerezovou ocel pro větší odolnost a představili první hydrostatický pohon v tomto odvětví. V roce 1993 jako první používali motor o výkonu 150 hp a poté v roce 1996 první sekačku se „dvěma motory“. Dixie Chopper také uvedl na trh první propanovou sekačku a první nulový poloměr pohonu všech kol.

Excalibur, impozantní „průmyslový“ model DC, má čepel paluby až 74 “, dostupný motor Vanguard o výkonu 36 hp a může létat rychlostí 13 mph. Tento balíček sekačky může sekat až 7,8 akrů za hodinu, takže vás zajímá, co ještě co do činění s tvým časem.

Dixie Chopper má také možnosti od obytných po komerční s motory od 22 do 36 koňských sil a paluby od 42 do 72 palců a chůze od 32 do 44 palců.

Jedním z nejlepších aspektů Dixie Chopper je jejich boční vybíjení / mulčování. Pouhým vytažením páky z boku můžete žlab otevřít nebo zavřít, abyste mohli snadno ovládat vybíjení.

Mezi modely Dixie Chopper patří:

  • Zee 2: Motor 23 hp a paluba 42 "až 54"
  • Magnum: 24 nebo 25 hp motory a 50 "až 60" paluba
  • Černý jestřáb: 22 nebo 24 hp motory a 48 "až 60" paluba
  • Orel: Motor o výkonu 27 hp a paluba 54 "až 60"
  • Klasický: 27 až 36 hp motory a 50 "až 72" paluba
  • Xcalibur: 31 až 36 hp motory a 60 "až 74" paluba

2. Exmark Laser Z

Od začátku v malé budově v Beatrice v Nebrasce v roce 1982 byla společnost Exmark vždy profesionální společností zabývající se ošetřováním trávníků. Brzy po svém založení začala společnost Exmark vyrábět sekačky pro komerční účely a vyvinula řadu sekaček s nulovým poloměrem otáčení, kterou široce využívají profesionální profesionálové i domácnosti. Sestava Exmarks zahrnuje doplňky pro sekačky poháněné propanem, zadní vykládací plošiny, chůzi za sebou, stojící a další.

Mezi úrovně jezdců s nulovým otočením Exmark patří Quest, skvělá komerční volba pro majitele domů, Radius a vynikající ergonomická komerční sekačka, a Lazer Z, vlajková loď řady Exmark, kterou označují jako „standard excelence pro komerční nulové otočí se. “

Řada Lazer Z-X nabízí od 48 "do 72" paluby palivový systém na plyn, naftu nebo propan a novou integrovanou inteligenční platformu RED Technology, která monitoruje systémy na sekačce a zajišťuje její optimální výkon.

Společnost Exmark nabízí sekačky se šířkou paluby od 34 do neuvěřitelných 96 palců. Nabízejí také několik možností chůze, stojícího a dalších možností sečení.

Sekačky Exmark se dodávají v následujících modelech:

  • Hledání: 34 "až 60" paluby
  • Poloměr: 48 "až 60" paluby
  • Lazer Z: 48 "až 96" paluby
  • Navigátor: 42 "až 48" paluby

Srovnání výkonu, rychlosti a záruky

ZnačkaKoňská sílaRychlostZáruka

Dixie Chopper

36 hp

13 mil / h

5 let, 600 hodin

Kubota

30,8 hp

10,6 mph

2 roky

Exmark

35 hp

11,5 mph

5 let, 1250 hodin

Ferris

38 hp

12,5 mph

3 roky, 300 hodin

3. Kubota

Kubota byla založena v Japonsku v roce 1890 jako slévárna litiny, která vyráběla litinové díly a potrubí. Krátce poté začala společnost Kubota vyrábět motory na bázi oleje pro zemědělské účely v roce 1922. Kubota přinesla své výrobky do Spojených států až v roce 1969, ale rychle se rozrostla na jednu z největších značek sekaček a traktorů v USA.

Díky 8 řadám sekaček s nulovým poloměrem otáčení od 19 do 32 koňských sil s paluby od 42 "do 72" má Kubota k dispozici všechny velikosti s nulovým poloměrem otáčení. Patří mezi ně modely vstupní úrovně / majitele domů, velké a malé naftové jednotky a modely s veškerým dostupným komfortem stvoření.

Vlajková loď nulových otáček Kubota, řada ZD1500, nabízí vznětový motor s výkonem 30,8 hp, vzduchem odpružené sedadlo, dělenou přední nápravu, schopnost mulčování, hydraulický zdvih žací lišty a další.

Kubota nabízí sekačky s nulovým poloměrem otáčení s balíčky motorů od 19 do 32,5 koňských sil a šířkou paluby od 42 do 72 palců. Mají také pojízdné vozíky, stojany a sekačky s čelním připojením.

Mezi modely nulového otočení Kubota patří:

  • Řada Z100 (Kommander): 21,5 až 25 hp motory
  • Řada Z200: 21 až 27 hp motory
  • Řada Z300: 23 až 32,5 hp motory
  • Řada Z400: 22 až 24 hp motory
  • Řada Z700: 22,5 až 25 hp motory
  • Řada ZD1000: Vznětové motory Kubota o výkonu 19,3 až 21,6 hp
  • Řada ZD1200: Vznětový motor Kubota o výkonu 24,8 hp
  • Řada ZD1500: Vznětový motor Kubota o výkonu 30,8 hp

4. Ruské

Společnost Ferris Commercial Mowers začala jako výrobce dojicích strojů v severní části státu New York v roce 1909. Předvídat konec svého průmyslu, v 80. letech začali navrhovat a vyrábět robustní komerční sekačku. Od té doby koupil Ferris společnost Simplicity (majitel Snapperu) a poté společnost Briggs & Stratton.

Sekačky Ferris nabízejí patentované odpružení sedadel, širokou škálu velikostí paluby (44 "až 72") a spoustu výkonných motorů, včetně různých pohonných jednotek Briggs & Stratton, jako je Vanguard "Big Block" s výkonem 38 k, dieselový motor Caterpillar a Yanmar. Diesel.

Ferris IS3200Z je dodáván s motorem Vanguard a pracuje při rychlostech až 12,5 mph. Má také 3letou / 300hodinovou záruku a nožní zvedání plošiny, díky kterému je výběr výšky sečení stejně snadný jako dort.

Ferris nabízí sekačky s nulovým poloměrem otáčení v níže uvedených modelech:

  • F160Z: Motor Kawasaki s výkonem 23,5 hp
  • F210Z: Motor Kawasaki o výkonu 25,5 hp
  • IS600Z: 25 hp Briggs & Stratton V-twin motor
  • IS700Z: 27 hp Briggs & Stratton V-twin motor
  • IS2100Z: 28 hp motor Vanguard
  • IS2600Z: Naftový motor Yanmar o výkonu 24 hp
  • IS3200Z: Motor Vanguard Big Block o výkonu 37 k
  • IS5100Z: Vznětový motor Caterpillar o výkonu 33,5 hp

Volba autora

Po jízdě na každém z nich mohu rozhodně říci, že každý má jiné silné stránky. Ferris byla plynulá, pohodlná jízda a připomínala mi starého Snappera, což dává smysl. Nebylo to nejlépe rozvržené, ale jakmile jste si zvykli, byla to snadná jízda. Exmark byla dobrá všestranná jízda, ale bylo pravděpodobně nejtěžší udělat skalp na zatáčce nebo kopci, což je skvělé pro komerční služby.

Ze čtyř, které bych nejvíce doporučil, by byli Kubota a Dixie Chopper. Kubota není nejhladší ani nejrychlejší, ale za svou cenu by to byl skvělý nákup pro jakoukoli novou službu nebo pro majitele domu, který hledá silnější sekačku. Chopper je v podstatě rychlý tank. Ten, na kterém jsem byl, nebyl nejhladší, ale pravděpodobně by pomohlo snížení tlaku vzduchu v pneumatikách. Tato sekačka je silná a rychlá, vynikající pro velké účty a dlouhá životnost.

Otázky a odpovědi

Otázka: Jsem majitel domu sečení 1 až 2 akrů. Který je nejlepší sekačka za dané peníze?

Odpovědět: Ze značek zmíněných v mém článku byste nejvíce potřebovali střední třídu Kubota. Můžete se také podívat na sekačky Bad Boy.

Otázka: Majitel domu sečení 5 akrů „venkovského trávníku“ potřebuje sílu, rychlost a bagr. Který je nejlepší sekačka pro tuto situaci?

Odpovědět: Značka Kubota by pravděpodobně byla nejlepší, aby vyhovovala vašim potřebám pro silnou verzi majitele domu s možností bagger.

Ryan 24. srpna 2020:

Vlastním driving range se spoustou kopců v severovýchodním Ohiu. nakrájejte 2 až 3krát během sezóny. kterému byste dali přednost v komerční kategorii?

Dennis 16. srpna 2020:

Mám Dixie chopper zee 2, který mě teď nechal uváznout s jedním šroubem, který vypadne a úplně zastaví sekačku, byl vložen zpět s titulem zámku a dokázal vypadnout každých šest měsíců! To je pro domácí použití jeden trávník jednou týdně, jeden akr. Chápu, proč skončili podnikání, koupili si úplně nové, stalo se to první sezónu s méně než 30 hodinami. Toto byl můj druhý nákup Dixie Chopper už nikdy! Můj traktor Craftsman vydržel 10 let bez problémů! Než utratíte své těžce vydělané peníze za tuto sekačku, dvakrát si to rozmyslete!

Jamie 30. července 2020:

Na té fereis je napínací tyč na hnacích pásech, pokud dojde k uvolnění, budete si myslet, že řemeny neklouzají. Namažte pružinu plíživým pohybem a utáhněte několik otáček na napínací tyči a udělejte to roztočení, které jste si opravdu neužili. S ferris je spousta pohyblivých částí a stejně jako auto hodně oddělení služeb vám neřekne vůbec nic, když je služba hotová. Retorque a změřit. Věř mi, udělal jsem svoji vědu.

Todd miller 2. července 2020:

Vlastním kubotu ZD 28 asi 12 let a myslím, že by to mohlo vydržet dalších 12 jich je více, koupil jsem je ojetý asi 300 hodin, vlastním kolem 13 půjčoven, tráva rychle roste v lousianě, sekal jsem dceru a synu, trénuj fotbalové a baseballové cvičiště, která byla vždy ve špatném stavu, koupil jsem a prodal venkovské domy, kde byl dům vyloučen a tráva by byla vyšší než sekačka, mám pomoc rodině s výměrou, ze které se tráva dostala pryč je si jistý, že každé tělo tam má oblíbené, ale já bych neměl šanci s žádnou jinou sekačkou, vím, že mám jednu z nejlepších, nikdy mě nezklamala, pravidelná údržba je vše, co jsem pro to udělal, mám licenci mechanik draku a pohonné jednotky, znám kvalitu a relativitu, kubota to má.

Okrást 16. června 2020:

Musel bych říci, že poté, co jsem vlastnil několik zatáček Zero, je můj Ferris IS3200 se 72 "palubou a 37HP EFI Vanguard zdaleka nejlepší. Pokosím přes 11 akrů drsné pastviny pro koně s několika kopci a spoustou vyjetých kolejí a skal. Používám to na pastvinu a můj trávník je to eso obojí.

Označit 4. května 2020:

Ferris 3200z 61 ”paluba a 37 hp Briggs je nejlepší sekačka, jakou jsem kdy vlastnil. Vím, že je to trochu zabíjení, můj dvůr je jen 5 akrů, ale po 2 letech bezproblémového sečení jsem na něj dal jen 70 hodin a poprvé jsem vyměnil nože. Věřte tomu nebo ne, je to velmi efektivní z hlediska spotřeby paliva. Pokud jde o cenu, dostanete to, za co zaplatíte. Díky něčemu levnému a zbytečnému. Nelituji, že bych si koupil stejnou sekačku, kdybych to musel udělat znovu. Kupte si ferris, pokud chcete to nejlepší!

Patrick 22. dubna 2020:

Rick hanneman, Toro vlastní Exmark. Exmark je luxusní Toro.

Rick Hanneman 6. března 2020:

Všiml jsem si, že nikdo vůbec nezmínil toro. Proč?

Joe Lavergne 4. října 2019:

Každý, kdo uvažuje o koupi nového Gravely nulového kola, to musí přehodnotit. Nový model sekačky # 991145 Gravely Compact Pro 44 Commercial má mnoho problémů. Od špatného konstrukčního řešení po špatné závěsy paluby, které se lámou, a skutečnost, že sekačka změnila z 10 ″ zadních pneumatik na 8 ″ zadní pneumatiky, způsobí snadnější sklouznutí sekačky, a to i na suché zemi. Toto sklouznutí dokonce způsobilo, že sekačka sklouzla do příkopu, když jsem řezal okraj silnice, a převrátil se !!!!! Protože se nazývá komerční sekačka, NENÍ to !!!!!

thomas pesacreta 29. září 2019:

Čtyři šrouby, které spojovaly rám s motorem na mém Ferrisově sekačce, ustoupily a spadly. Je to běžný problém? Musím vyměnit 4 hnací řemeny za 4 roky s méně než 220 hodin provozu. Poprvé to bylo po pouhých 11 hodinách provozu !! Je to běžný problém? Chtěl bych kontaktovat Ferris a požádat o vrácení peněz, ale nemají fyzickou adresu, na kterou mohu poslat ověřený dopis. Ví někdo, kde mohu získat takovou adresu?

Obchodník dne 18. září 2019:

Přejít na sekačku Spartan, nebudete zklamáni

Pj 11. srpna 2019:

Autor je jasně zaujatý vůči Kubotovi. Nejnižší a nejslabší záruka. Říká všem, aby šli, kromě jednoho. Držím se exmark, ferris, Scag nebo wright.

Joseph Davis (autor) z Floridy 5. srpna 2019:

Krávy ...

11 akrů udržovaných v 2-3týdenních intervalech? Vážně doufám, že to není tráva Bahia. Turf Tiger by Scag toto použití zvládne. Máte-li rovnou trávu a není to bahia, prořízne ji trávníkový tygr se 72palcovou palubou rychlostí přibližně 10–12 mph

Joseph Davis (autor) z Floridy 5. srpna 2019:

Práce na srovnání, které zahrnuje vážné a špatné sekačky

Joseph Davis (autor) z Floridy 5. srpna 2019:

Chaz, je mi líto, že jsem přehlédl tvou otázku. Jediný, koho znám, je starý Hustler, který nabízel 36 ", ale věřím, že byl ukončen. Většina značek stále nabízí stand-ony na 36", ale nejsem si vědom žádných, které stále nabízejí jeden v komerční linii . Několik v řadách majitelů domů.

Gregg ehrgood 13. července 2019:

Myslíte si, že jste mohli do balíčku přidat DÁVNĚ.

zvedák 23. června 2019:

Existují komerční sekačky s nulovým poloměrem otáčení, které při každém sečení nepotřebují škrábanou trávu zpod paluby? Můj 61palcový Snapper Pro se rychle plní

Nomoredixie 23. června 2019:

Dixiechopper má vypnutí, nekupujte, nebude moci získat díly, jakmile dojde jejich zásoby

Jim D. 9. června 2019:

Můj vrtulník Dixie nemá žádný boční posun kopce dolů

Účtovat 26. května 2019:

Kubota z následujících důvodů: Olejové chladiče na jejich plynových motorech a kapalinou chlazená nafta, přímý pohon s jedním řemenem pro údržbu (slouží také k ochraně hnacího hřídele v případě, že narazíte do nemovitého předmětu) hydraulický zdvih pro jejich 7 a 8 měřicí plošiny (Ocel 3/16 "a 11/64") Postavený im jack (volitelný) pro rychlé ostření nožů. To jsou mé důvody, proč je pro mě Kubota nejatraktivnější.

Evergreen 21. května 2019:

Trajekt? To nejlepší pro mě je Exmark, Dixie chopper a Kubota

Wendy Bellinová 15. května 2019:

Možná si budete chtít dvakrát promyslet lazer ex mark. Koupili jsme jednu zbrusu novou tyč, která prošla motorem třikrát, má na ní pouze 569 hodin. S výrobcem byl pokaždé obrovský boj.

Chlípný 5. května 2019:

Potřebujete sekat 11 akrů venkovské trávy. Co je nejlepší z hlediska odolnosti

Larry 28. dubna 2019:

Jak dobře funguje exmark morer, jak nahoru. Myslím na 72 v lazeru s červenou technologií. Náklady, které vím, jsou vysoké, ale časově rozumné, co potřebuji vědět

Závětří 19. dubna 2019:

Už více než 24 let podnikám v oblasti údržby trávníků a používám tam všechny značky sekaček. Mohu vám zaručit, že ruce Kubota se postaví a udrží lépe než kdokoli jiný, jsou Powerhouse. A vždy si kupte řadu z700

hsharpe 14. dubna 2019:

Po celou dobu pracuji v sečení trávníku 17 let a používám sekačky Ferris, které mám, je 3100, na kterých je přes 2500 hodin, a stále sekají stejně dobře, jako když jsem je koupil zbrusu nový a mám je 2100 obě sekačky jsou 61 palcových sekaček, stojí o něco víc, ale dostanete to, za co zaplatíte, ale stojí za to

Jim 10. dubna 2019:

Mám 2 až 2,5 akrů trávy, které sečou. Při sekání na jaře a na podzim obvykle ustupuji, protože roste tak rychle a kvůli časovým problémům s prací a času, kdy se setmí. Díval jsem se na řadu Emark Laser Z E s 52palcovou palubou a systémem bagger. Je to velká investice do práce na mém trávníku, ale chci něco spolehlivého, dlouhotrvajícího a rychlého. Vím, že tento stroj to dokáže, ale zajímalo by mě, jestli je přehnaný a příliš drahý na to, co potřebuji. Chci ho používat asi 15-20 let, dokud neodejdu do důchodu, a už se s ním nechci pohrávat. Myšlenky ???

Rory 31. března 2019:

Mám společnost pro péči o trávník, kterou provozuji 6 měsíců v roce. Potřebuji nulovou zatáčku, která je malá. V současné době mám 38 "sekačku John Deere lt155, ale musím ji vyměnit. Existuje jen několik společností, které mají velikost paluby 34" - 36 ". Většinou Hustler, který má raptor 36" a nový dash 34 ". Exmark má také jeden menší. Potřebuji se dostat přes brány. Můj Deere se vejde přes většinu bran a já jen zřídka používám svoji tlakovou sekačku."

Jack Wertenbach 28. března 2019:

Kobylka předává ruce lépe než kterýkoli z těchto

Clay Ross 25. března 2019:

Otázka: Které z těchto značek sekaček s nulovým poloměrem otáčení mají všechny ocelové svařované a ne lisované žací lišty?

ChazNelson 7. února 2019:

Ahoj, nemůžu najít mou otázku. Je možné, že nebyly odeslány správně? Hledáte stylovou sekačku, která se vejde do bran. A buďte přátelští k nízkému rozpočtu. Máme rádi naše Toro a naše komerční procházka za Craftsmanem je opravdu dobrá. Většina našich trávníků je pod 1 akr. 2 místa jsou na 2 akrech. Pouze jeden v článku je Exmark 34 ". Co se navrhuje, aby se vešly menší rozpočty a brány, které nám pomohou rychleji zvládnout a přijmout více lidí? Díky

Dave 7. ledna 2019:

Ahoj, už roky podnikám s trávou. Skvělá sekačka Farris, dokud nezačne systém odpružení selhat $$$. Cena Farrisu je také $$$. Označte dobrý celkový stroj. Žádné zkušenosti s Dixie Chopper, říkají, že jsou nejrychlejší, ale nevím o žádných yardech, které jsou dostatečně plynulé na to, aby běžely rychlostí 13 km / h. Už roky provozuji Kubotu, 2 ZD28 nyní používám ZD331. 31 k nafta, více než 1300 hodin. Řezal jsem asi 40 akrů týdně. Skvělý stroj. Všichni mají problémy, podívejte se na služby a jak dobrý je váš prodejce. Jen můj názor !!

Dave 3. října 2018:

Právě jsem si koupil naftový válec Kubota 1211 se třemi válci a já absolutně miluji, že je to 72 palcový řez a dělá práci rychle.

James 15. srpna 2018:

Victoria

pokud nepotřebujete traktor pro jiné účely, jsou příšerné pro sekání „trávníku“, dokonce is cílovou sekačkou. Manévrovatelnost a sečení v blízkosti předmětů je na traktoru příšerné a dobrá nulová zatáčka. Pořiďte si Ferris se 72 palcovým řezem. Líbí se mi plynulejší jízda mých Ferris vs tátů Exmark a mých přátel Dixie Chopper. Řekl bych, že tátové Exmark vypadají hladší, ale jeho dvůr je zase mnohem menší a srovnatelný s mým. Můj je spíše jako pastvina vs trávník, ale začíná se vyhlazovat.

Joe Greene 6. srpna 2018:

Odpovědět na obě otázky, Larry, tvoje exmark je v pohodě. Není třeba se měnit. Victoria, pořiď si traktor s finální sekačkou. Na pastvině to bude lepší.

Larrry Hughes 3. července 2018:

Kosím 4 akry doma a mám komerční pozemek o rozloze 2 akry a 3 nebo 4 yardy k pronájmu. Sekám, co navrhuje X Mark

Victoria Cannen 2. července 2018:

Sekám 11 akrů pastviny, která je udržována téměř jako trávník. Co se doporučuje pro několik desetiletí používání?


Podívejte se na video: Scag Turf Tiger vs Exmark Lazer Z x-series


Předchozí Článek

Výhody kontejnerového zahradnictví

Následující Článek

Pokyny pro výrobu strašáka